Wrapping

Ønsker du å gi bilen din en helt ny og unik look? Da er wrapping den perfekte løsningen for deg. Med våre profesjonelle wrappingstjenester kan du forvandle utseendet til kjøretøyet ditt på en enkel og holdbar måte.

Enten du ønsker å endre fargen på bilen din, legge til spesielle grafiske elementer eller beskytte lakken mot riper og slitasje, kan vår ekspertise og kvalitetsmateriale gi deg resultatene du drømmer om.

Vi tilbyr et bredt spekter av farger, teksturer og mønstre, slik at du kan skreddersy bilens utseende akkurat slik du ønsker. Vårt erfarne team sørger for nøyaktig påføring av folien, og resultatet vil være sømløst og profesjonelt.

Wrapping er ikke bare en estetisk forbedring, men det gir også en beskyttende barriere mot vær, steinsprut og mindre bulker. Vår wrappingtjeneste hjelper deg med å holde bilen din i topp stand og bevare dens verdi over tid.

Gi bilen din et nytt uttrykk og skill deg ut på veien med vår profesjonelle wrapping!

Car wrapping specialist putting vinyl foil or film car wrapping protective film yacht, boat, ship, car, mobile home. orange film heating with hair dryer and trimming plastic soft hard squeegee

Keramisk coating

Keramisk belegg - Beskyttelse med enestående glans

Vår keramiske coating er den ideelle løsningen for å oppnå en strålende og holdbar overflate.

Vårt erfarne team bruker avanserte keramiske produkter som danner en usynlig beskyttende hinne på bilens lakk. Dette belegget gir enestående beskyttelse mot riper, steinsprut, UV-stråler og kjemikalier, samtidig som det gir en dyp, våt og glansfull finish.

Keramisk coating er ideelt for alle typer kjøretøy og hjelper til med å bevare bilens utseende og verdi over tid. Med vårt keramiske belegg kan du trygt nyte kjøreturer uten bekymring for lakkskader, og den lette rengjøringen gjør vedlikeholdet enkelt.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer perfekt til din bil, og resultatet er en langvarig beskyttelse som beholder bilens opprinnelige glans. Ta kontakt med oss i dag for å få mer informasjon om vår keramiske coating og for å bestille bilens optimale beskyttelse. Gi bilen din den ultimate behandlingen og nyt en spektakulær glans som varer i lang tid med vår keramiske coating!

PPF - Paint Protection Film

Bevar glansen og beskytt lakken din

Den ultimate beskyttelsen for din bil! Vår PPF-tjeneste er designet for å bevare og forlenge glansen på bilens lakk, samtidig som den gir en effektiv barriere mot riper, steinsprut, insekter og andre ytre påkjenninger.

Vårt erfarne team bruker kun høykvalitets PPF-materiale, som er usynlig og tilpasset for en perfekt passform på din bil. Resultatet er en sømløs og usynlig beskyttelse som ikke bare holder lakken din skinnende og feilfri, men også hjelper til med å bevare bilens verdi over tid.

Lakkbeskyttelsesfilmen er spesielt gunstig for nye biler, eksklusive kjøretøy, og de som ønsker å bevare en feilfri lakkfinish. Den gir ekstra trygghet og komfort når du kjører på veien, da den beskytter mot de daglige utfordringene som kan påvirke bilens utseende.

Vi forstår hvor viktig bilen din er for deg, og med vår PPF-tjeneste kan du være trygg på at din dyrebare investering er i de beste hender. Ta kontakt med oss i dag for å få mer informasjon om vår PPF-tjeneste og for å bestille skreddersydde beskyttelse for ditt kjøretøy. Gi bilen din den ultimate beskyttelsen og behold den strålende glansen i mange år fremover.

Worker hands installs car paint protection film wrap.

Chrome delete

Ønsker du å gi bilen din et oppdatert og sofistikert utseende? Med vår Chrome delete-tjeneste kan vi fjerne det klassiske kromet på bilen din og erstatte det med en moderne og elegant finish.

Vår erfarne team bruker spesialiserte teknikker og høykvalitets materiale for å utføre Chrome delete-prosessen sømløst. Resultatet er en ren, stilig og strømlinjeformet bil som skiller seg ut på veien.

Chrome delete er ideell for de som ønsker å gi bilen sin et personlig preg og forvandle dens utseende. Ta kontakt med oss i dag for å få mer informasjon om vår Chrome delete-tjeneste og for å bestille denne stilige oppgraderingen for din bil. Gi bilen din det moderne utseendet den fortjener.

chrome metallic handle of new blue car closeup. auto car showroom

Skinn behandling og restaurering

Ønsker du å bevare den luksuriøse følelsen av bilens interiør og gjenopprette slitte skinnflater? Vår spesialiserte tjeneste tar vare på bilens skinn slik at det forblir mykt, smidig og ser ut som nytt.

Vårt erfarne team bruker skånsomme teknikker og høykvalitets skinnpleieprodukter for å rense og gi næring til skinnsetene, dashbordet og andre skinnflater. Vi tar oss av små riper, flekker og slitasje, slik at bilens interiør får tilbake sin opprinnelige glans og eleganse.

Skinnpleie og restaurering er ideelt for de som setter pris på detaljene og ønsker å opprettholde bilens interiør i topp stand. Ta kontakt med oss i dag for å få mer informasjon om vår skinnpleie og restaureringstjeneste, og gi bilens interiør den kjærligheten og omsorgen det fortjener.

Solfilm

Med vår solfilmstjeneste kan du nyte flere fordeler, inkludert solbeskyttelse, redusert varme, personvern og et moderne utseende.

Vi bruker høykvalitets solfilm som gir effektiv beskyttelse mot skadelige UV-stråler, og som reduserer varmen inne i bilen, spesielt på varme sommerdager. Samtidig gir solfilmen deg ekstra privatliv og gir bilen din et elegant og sofistikert utseende.

Solfilm er en ideell løsning for de som ønsker å oppgradere bilen sin med stil og komfort. Ta kontakt med oss i dag for å få mer informasjon om vår solfilmtjeneste og for å bestille 

 

Sebastiano

Profilering og reklame

Gi din bil et personlig preg og skap oppmerksomhet hvor enn du går. Våre skreddersydde dekorløsninger gir deg muligheten til å uttrykke din stil samtidig som du markedsfører din virksomhet. Fra subtile detaljer til iøynefallende grafikk, la bilen din snakke for seg selv med vår profesjonelle dekor og reklame-tjeneste. 

 

Truck transportation on the road at sunset

...mer enn bare bil

Hos Car X Detail tar vi vår ekspertise utover fire hjul. Vi tilbyr også førsteklasses detailingstjenester for motorsykler, båter, traktorer, lastebiler, småfly og helikoptere. Uansett kjøretøy, lover vi å levere den samme eksepsjonelle kvaliteten og oppmerksomheten på detaljer som våre bilpleietjenester er kjent for. Gjør din motorsykkel, båt eller luftfartøy like strålende som din bil med vår utvidede tjenesteportefølje.

 

Biker relaxes on his motor bike. Stop on the road. Motorcyclist yogi sits on a motorcycle in a lotus pose.