Personvern

Car X Detail forplikter seg til å beskytte personvernet og sikkerheten til din personlige informasjon. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og sikrer din informasjon når du samhandler med vår virksomhet. Vi oppfordrer deg til å lese denne erklæringen nøye for å forstå hvordan vi behandler dine personlige data. Ved å få tilgang til eller bruke våre tjenester, erkjenner du at du har lest og forstått denne personvernerklæringen.

  1. Informasjon vi samler inn: Når du bruker våre bilpleietjenester eller samhandler med nettsiden vår, kan vi samle inn visse personopplysninger, som navn, kontaktinformasjon, kjøretøysinformasjon og betalingsinformasjon. Vi kan også samle inn informasjon om dine bilpreferanser og detaljeringsbehov, som hjelper oss med å tilby skreddersydde tjenester.
  2. Hvordan vi bruker din informasjon: Vi bruker den innsamlede informasjonen for å behandle dine forespørsler, planlegge avtaler, levere våre tjenester, forbedre kundeopplevelsen og kommunisere med deg. Vi kan også bruke din informasjon til å sende deg promoteringstilbud, nyhetsbrev og viktige oppdateringer om våre tjenester, men bare hvis du har gitt ditt samtykke for slike kommunikasjoner.
  3. Deling av informasjon: Vi selger, leier eller deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter for deres markedsføringsformål. Vi kan imidlertid dele din informasjon med våre betrodde tjenesteleverandører som hjelper oss med å drive virksomheten vår og levere våre tjenester effektivt. Disse tjenesteleverandørene må opprettholde konfidensialiteten til din informasjon og er forbudt fra å bruke den til andre formål.
  4. Datasikkerhet: Vi prioriterer sikkerheten til din personlige informasjon og implementerer rimelige tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte den mot uautorisert tilgang, avsløring, endring eller ødeleggelse. Vi gjennomgår kontinuerlig våre sikkerhetspraksiser for å sikre best mulig beskyttelse av dataene dine.
  5. Informasjonskapsler: Vi kan bruke informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier på nettsiden vår for å forbedre din surfeopplevelse og analysere trender. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å samle inn personopplysninger og kan deaktiveres ved å justere nettleserinnstillingene dine.
  6. Personvern for barn: Våre tjenester er ikke ment for personer under 13 år. Vi samler ikke bevisst inn eller oppfordrer til personlig informasjon fra barn. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi har samlet inn personlig informasjon fra et barn uten foreldre eller foresattes samtykke, vil vi ta skritt for å slette den informasjonen umiddelbart.
  7. Tredjeparts Lenker: Nettsiden vår kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder eller tjenester som ikke drives eller kontrolleres av Car X Detail. Vi er ikke ansvarlige for personvernpraksisene eller innholdet på disse tredjeparts sidene. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå personvernpolicyene til eventuelle tredjeparts nettsteder du besøker.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om vår personvernerklæring eller praksisene til Car X Detail angående din personlige informasjon, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktinformasjonen som er oppgitt på nettsiden vår. Vi vil streve etter å håndtere ethvert problem raskt og sikre at personvernet ditt blir beskyttet etter beste evne. Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert den 09.08.23.