Coating

MUST HAVE

MUST HAVE

Denne Coating pakken er bare noe du absolutt bør ha. Passer for deg som ønsker enklere vedlikehold av bilen hvor bilen bevarer en blank og fin overflate.
Overflaten blir nøye rengjort før inspesiering av lakk, etterfulgt av finpolering før behandling med coating. (lakkorrigering avtales ved bestilling)   

 

ULTRA DEEP

ULTRA DEEP

Ultra Deep er for deg som ønsker at kjøretøyet ditt skal skille seg ut med en ekstrem dyp glans og en hydrofobisk effekt du ikke har sett maken til, i tillegg til fantastisk holdbarhet og langvarig beskyttelse. 
Overflaten blir nøye rengjort før inspesiering av lakk, etterfulgt av lakkorrigering og polering i flere steg. Tilslutt toppes det hele med en helt rå sammenstilling av keramisk coating i to lag. 

TAILORMADE

TAILORMADE

Vi skreddersyn en løsning for deg etter dine behov og ønsker. Om det skulle være seg en enkel rens eller full 3-stegs polering med coating på ulike overflater eller PPF, så tilpasser vi dette slik at kjøretøyet ditt for den behandlingen den trenger etter dine ønsker.KLART GLASS

KLART GLASS

Om du ikke har kjørt en bil med coatet frontrute før så har du virkelig gått glipp av noe. Dette er en "must-have" i Norge. Skraping av is blir en lek og bruk av viskere kan du se lenge mellom hver økt.LEATHER TREAT

LEATHER TREAT

Beskytt skinninteriøret ditt med coating. Bevar looken på interiøret etter nøye rengjøring oppfriskning før toppet og bekyttet med coating.

 

 

CLEAN RIMS

CLEAN RIMS

Beskytt felgene dine med coating og forenkl vask og vedlikehold av disse. Med coating på felgene vil ikke smuss og annen skitt og forurensinger feste seg like godt og vil enkelt kunne vaskes av. 

 

PPF - Paint Protection Film

FRONT

FRONT

PPF - beskyttelsefilm på alle lakkerte frontdeler ustatt for steinsprut. Dette inkluderer frontfanger, panser, framskjermer og side-speil. 


FRONT+

FRONT+

PPF - beskyttelsefilm på alle lakkerte frontdeler ustatt for steinsprut og slitasje. Dette inkluderer frontfanger, panser, framskjermer, side-speil, A-stolper, skjermbuer bak.

FULL

FULL

PPF - beskyttelsesfilm på alle lakkerte overflater. Pakken inkluderer beskyttelsesfilm på panser, frontfanger, frontskjermer, bakskjermer, dører, bakluke, bakfanger, sidespeil og tak.

Wrapping/Foliering

FULL WRAP

FULL WRAP

Helfoliering av bil i ønsket farge og design. Gi kjøretøyet ditt ny look og bevar den orginale lakken. 

 

TAILORMADE WRAP

TAILORMADE WRAP

Foliering tilpasset ditt behov. Vi skredderskyr løsningen etter dine ønsker og sammen setter vi et nytt og kult preg på din bil.

 

CHROME DELETE

CHROME DELETE

Gi bilen din et løft med nyere uteseende ved å endre chrome detaljene til en mer moderne finish.

 

Kontakt oss

Ønsker du noe spefikt for ditt kjøretøy, ikke nøl med å ta kontakt. Vi setter gjerne av tid til en kort prat for å finne en løsning og behandling for ditt kjøretøy.

Benytt kontaktskjema her eller ring oss på 45 05 55 50

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.