Gjenoppliv interiøret

Med vår skinnbehandling og restuarering vil interiøret ditt få et nytt liv.

Skinnbehandling & Restaurering

Ønsker du å bevare den luksuriøse følelsen av bilens interiør og gjenopprette slitte skinnflater? Vår spesialiserte tjeneste tar vare på bilens skinn slik at det forblir mykt, smidig og ser ut som nytt.

Vårt erfarne team bruker skånsomme teknikker og høykvalitets skinnpleieprodukter for å rense og gi næring til skinnsetene, dashbordet og andre skinnflater. Vi tar oss av små riper, flekker og slitasje, slik at bilens interiør får tilbake sin opprinnelige glans og eleganse.

Skinnpleie og restaurering er ideelt for de som setter pris på detaljene og ønsker å opprettholde bilens interiør i topp stand. Ta kontakt med oss i dag for å få mer informasjon om vår skinnpleie og restaureringstjeneste, og gi bilens interiør den kjærligheten og omsorgen det fortjener.

black and brown car door

Skinnbehandling

Modern luxury car Interior - steering wheel, shift lever and dashboard. Car interior luxury. Beige comfortable seats, steering wheel, dashboard, speedometer, display. Red and white perforated leather.

Endre farge?

Ønsker du å endre farge på skinnet for å skape din unike kombinasjon? Vi kan farge skinn til ønsket farge. Om det skulle være skinnratt, seter, sofa, veske, jakke eller sko, finner vi løsningen for deg.

Skinnbehandling

Skinnbehandling

Gi skinnet en grundig rens og tilfør næring med kvalitetsprodukter for å gi skinnet det naturlige utrykket man forventer fra skinnet.

Skinnrestaurering

Skinnrestaurering

Har du vært uheldig og fått en skade i skinnet eller at overflaten er slitt? Vi kan hjelpe deg med å reparere skinnet og gi den et nytt liv.